GET F-I-T

Hallå!

Rubriken, GET F-I-T, är ganska hårt och det är egentligen inte min still att skriva så, men desperata situationer kräver desperata åtgärder och det är exakt vad som verkar krävas. Det började lite smått runt 30 och sen har det bara blivit värre. Jag har gått upp lite i vikt, men inte mycket alls senaste 1-2-3 åren MEN problemet är att under den här perioden levt rätt så hälsosamt och även tränat kontinuerligt, i vissa perioder 5 gånger i veckan men alltså ändå gått upp sakta men säkert i vikt.

Den här bloggen är mitt desperata försöker att hålla mig själv accountable och verkligen se till att jag kommer till skott och tränar MEN OCKSÅ att ta det ett steg till, försöka börja snitta ett extra träningspass i veckan och kanske skippa de värsta kaloritjuvarna. Jag tycker nu att min kropp inte är så fin, och jag vill att den ska vara fin.

Det får räcka för nu. Jag kommer snart skriva om hur mina tränings och kostrutiner ser ut idag. Kanske även lite mer information om mig själv, har inte bestämt hur mycket jag vill dela. Vill absolut inte kunna bli identifierad, varför vet jag inte, jag vill inte det bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *