Knäböj

Nu är det dags för lite uppdatering igen.

Jag har sen sist följt det jag hade satt upp ganska bra. Jag har gått min powerwalk, jag har sprungit på gymmet och sist men inte minst, jag har kört knäböj.

Knäböjen gick både bra och dåligt, när jag väl gjorde det så märkte jag att det var ingen som kollade på mig och jag känner mig inte direkt rädd för att göra det igen. Jag körde med bara stången och det kändes inte överdrivet tungt, när jag har fått lite ordning på det så kommer jag kunna lägga på lite vikter, det ska bli kul.

Dock hade jag lite svårt att utföra övningen på rätt sätt, kroppen vill inte riktigt göra som den borde.

Jag kom inte ner särskilt långt innan det tog stopp, läste lite på internet, bla hittade jag en tråd på flashback där det var andra som haft samma problem. Någon fick tipset att lägga små vikter under hälarna för att komma ner längre, det låter som att det kan funka för mig, så nästa gång ska jag prova. Det stod även att man på så sätt kan tänja ut lite, så efter lite tid kan jag kanske komma ner utan att ha vikterna där.

Jag är iallafall ganska sugen på att testa igen. Uppdaterar efter nästa pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *