Knäböj igen

Nu har jag kört ännu ett gympass med knäböj och det gick alldeles utmärkt. Med hjälp av vikterna under fötterna kom jag ner nästan hela vägen till ”sittposition”.

Nästa gång ska jag även prova att lägga på de minsta vikterna och se hur det går 😀

Det känns riktigt spännande nu, har läst lite mer också och förstått att basövningarna är riktigt bra, inte bara för att träna upp styrkan i hela kroppen, de är även ganska bra på att förbränna fett, så 2 flugor i en smäll.

https://www.sportamore.se/magazine/sport-traning/bygg-muskler-och-brann-fett/ där finns lite mer att läsa om det. Tror jag faktiskt ska börja träna lite mer styrketräning i framtiden också, det är roligare än att springa på bandet eller gå powerwalk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *