Knäböj än en gång samt bättre hållning

Har fortsatt med knäböjen och att lägga på de minsta vikterna var inga problem, nästa gång ska jag faktiskt lägga på ännu mer, det har inte börjat kännas tungt på riktigt än och jag har kunnat gå ner så långt som man ska. Har ju även läst att man ska köra ganska tungt. Har i och för sig fått träningsvärk, stundtals ganska mycket träningsvärk, men det verkar som att alla får det när man börjar träna ben faktiskt.

Tror även min hållning har börjat bli lite bättre. Finns tydligen någonting som heter hållningsväst, det lät ju klart intressant för mig så det ska jag nog prova. Läste b.la. här, om hållningsvästar och det verkade finnas mer än en som passade bra för mig. Har inte köpt än men gör det nog snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *